Eerste Open avond 2018 groot succes

Nieuws - 7 februari 2018

Dinsdagavond 6 februari kwamen 166 studiekiezers een kijkje nemen op de eerste Open avond van de Avans Academie Associate degrees. Met ouders, broers, zussen of vrienden erbij waren er enkele honderden belangstellenden voor de tweejarige, praktijkgerichte hbo-opleidingen. 

Bezoekers konden eerst de algemene presentatie bijwonen over de Associate degrees. Vervolgens konden ze tot 3 opleidingen bezoeken. Bij de opleidingen die nu al draaien konden de bezoekers met docenten en studenten in gesprek. Bij de opleidingen die in september van start gaan, Built Environment, Engineering, Health & Social Work, Logistiek en Management, konden de bezoekers hun vragen stellen aan docenten die de opleidingen ontwikkelen. 

Daarnaast was er ruimte voor algemene vragen. In de werk- en leeromgeving Xplora konden bezoekers in gesprek met een decaan en met een medewerker van de Studenten Informatie Balie, waardoor zij ook antwoord kregen op algemene vragen over studeren of over bijvoorbeeld studiekosten. 

Open avonden

De komende maanden zijn er nog een aantal Open avonden bij de Avans Academie Associate degrees. Bekijk de data op de site. 

Daarnaast start in september ook de Associate degrees Academie in Roosendaal. Ook hier kunnen studiekiezers de komende maanden meer informatie krijgen over de opleidingen. De data staan op ad-academie.nl.