Studenten Communicatie zoeken opdrachtgevers!

Nieuws - 27 september 2018

Studenten van onze Ad Communicatie werken in hun eerste leerjaar aan verschillende praktijkopdrachten. Hiervoor zijn we op zoek naar organisaties met een leuke communicatieklus rond duurzaamheid.

Vanaf 28 januari starten de studenten met hun derde project: Refresh Your Brand. De bedoeling van dit project is dat ze aan de slag gaan met corporate communicatie: identiteit & duurzaamheid. We zijn daarvoor op zoek naar organisaties die ‘duurzaamheid’ als kernwaarde hebben of willen toevoegen aan hun bestaande waarden. Wilt u aan de slag met duurzaamheid, maar lukt het nog niet om dit goed uit te werken? Wellicht kunnen onze studenten u verrassen met creatieve ideeën en communicatiemiddelen.

Frisse blik
Heeft u een opdracht dan krijgt u 10 weken lang elke donderdag een groepje van 5 studenten over de vloer. Zij werken aan een opdracht vanuit de opleiding. Ze doen trendonderzoek, brainstormen met medewerkers en wellicht klanten en gaan een ‘merkactivatieboek’ maken. Hiermee verfrissen zij uw merk, activeren de kernwaarde duurzaamheid en bedenken binnen de richtlijnen van uw huisstijl nieuwe communicatiemiddelen.

Over Ad’s
Een Ad is een tweejarige praktijkgerichte hbo-opleiding met een wettelijk erkend hbo-diploma. Onze Ad-opleidingen zijn ontwikkeld door een samenwerking tussen hbo, mbo en bedrijfsleven. Ze sluiten daarom zowel goed aan op de praktijk als op een vervolgopleiding aan het hbo.

Wat verwachten wij van u?
Het is belangrijk dat er op donderdag een aanspreekpunt is voor begeleiding en het beantwoorden van vragen. Daarnaast hebben de studenten een fysieke ruimte nodig om te werken. Ze hebben allemaal een eigen laptop, dus een vergaderruimte of kantoor is voldoende.Op de andere dagen werken de studenten zelfstandig en kunnen zij terecht bij de docenten van de opleiding.

Enthousiast?
Wilt u meer informatie over het project of het beroepsprofiel van onze student? Dan staan we u graag te woord. U kunt contact opnemen met Sandra Doeze Jager, sb.doezejager-vanvliet@avans.nl. Zij is bereikbaar op 06 10 36 40 09.