Samenwerking Avans Academie en Westerduin Talent

Nieuws - 21 december 2018

In de zomer van 2019 studeren bij Avans Academie Associate degrees in Den Bosch de eerste studenten af met een Associate degree-diploma. Deze talenten gaan vanaf dat moment de (regionale) arbeidsmarkt versterken.

We willen de overgang van onderwijs naar arbeidsmarkt zo succesvol mogelijk laten verlopen én een boost geven aan de bekendheid van de Associate degrees. Daarom gaan de Avans Academie en Westerduin Talent innovatief samenwerken aan de Avans Academie Carrière Pop Up Store. Samen helpen ze hier toekomstige Ad-afgestudeerden met een goede baan en start.

Westerduin Talent

Westerduin Talent is een bureau voor young professionals, gespecialiseerd in het succesvol bemiddelen en begeleiden van jonge talentvolle mensen naar de arbeidsmarkt. Als ervaren bemiddelaars kennen ze de markt en kunnen ze helpen met het bekend maken van de Associate degrees onder de werkgevers in de regio.

Carrière Pop Up Store

De Carrière Pop Up Store start in januari 2019 als concept binnen de muren van de Avans Academie door Westerduin. Dit gebeurt in samenwerking met Connect en uiteraard met de teams van de verschillende Ad-opleidingen. De focus ligt op het zo goed mogelijk matchen van de talenten met de behoefte van de bedrijven en instellingen in de regio. Het doel is om zo veel mogelijk Ad-studenten aan een baan te helpen in 2019.

Midden december 2018 werd tijdens een feestelijke bijeenkomst bij de Avans Academie de samenwerkingsovereenkomst ondertekend.