Nieuwe Ad-opleiding Built Environment krijgt positief advies na bezoek NVAO

Nieuws - 21 februari 2019

Er is meer duidelijk over de start van de voltijd Associate degree Built Environment per september 2019. De Ad Built Environment is op woensdag 20 februari bezocht door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO), die een Toets Nieuwe Opleiding deed. Samen met een macrodoelmatigheidstoets is deze toets nodig om een nieuwe opleiding te mogen aanbieden. De Ad Built Environment ontving een positief advies van het visitatiepanel. Hiermee groeit ons aanbod van voltijd Ad-opleidingen in ’s-Hertogenbosch.

Dit positieve advies is een voorlopig besluit. Eind april verwachten we het definitieve rapport van het bezoek naar de NVAO te kunnen sturen en dan volgt er een definitief besluit. Met dat definitieve besluit kunnen we Studielink open zetten en kan de opleiding starten.

Nog even geduld
Wanneer het definitieve besluit binnen is, moeten we achter de schermen nog een aantal administratieve zaken afronden. We verwachten dat geïnteresseerde studenten zich nog voor de zomer voor deze opleiding kunnen inschrijven in Studielink. Studiekiezers met interesse in deze opleiding worden persoonlijk op de hoogte gesteld van de ontwikkelingen. Wil je ook op de hoogte gehouden worden? Laat dan je gegevens achter bij "Blijf op de hoogte" op de opleidingspagina van Built Environment

Built Environment
Tijdens de tweejarige Ad-opleiding Built Environment staat de gebouwde omgeving centraal. Studenten leren hoe ze een omgeving ontwikkelen, inrichten en hoe ze de gebouwen en infrastructuur ontwerpen en bouwen. Ze kunnen zich ontwikkelen in de richting van bouwkunde, infratechniek en ruimtelijke ontwikkeling.