Hechte samenwerking met De WaardenMakers

Nieuws - 24 september 2019

Goed nieuws! We gaan nauw samenwerken met De Waardenmakers in Den Bosch. Op dinsdag 24 september hebben alle betrokkenen een handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst. Een feestelijk moment voor beide partijen.

Het doel van deze samenwerking is tweeledig. Ten eerste leveren De WaardenMakers een bijdrage aan de kennis en kunde over projectcommunicatie aan onze studenten van de opleiding Communicatie. Daarnaast werken onze studenten in opdracht van De WaardenMakers mee aan verschillende projecten. Denk bijvoorbeeld aan een opdracht voor communicatieadvies of eventorganisatie. Wij kijken dan ook uit naar een vruchtbare en fijne samenwerking.

Slimme oplossingen
De WaardenMakers is een broedplaats voor maatschappelijke uitdagingen in Brabant. Ze voegen waarden toe aan concrete initiatieven. En ze dragen bij aan nieuwe waarden over hoe we omgaan met onze omgeving. Ze gaan voor slimme oplossingen voor urgente uitdagingen. Thema’s die voorbijkomen zijn: energietransitie, behoud van erfgoed en kwaliteit van onze omgeving. De WaardenMakers werken samen met onderwijs, overheden, ondernemers en organisaties aan een mooi, toekomstbestendig en duurzaam Brabant.