Afscheid van onze directeur

Nieuws - 8 oktober 2019

Goed nieuws voor onze directeur, maar een minder leuk bericht voor onze academie. Per 31 december gaat Karina Visscher de Avans Academie Associate degrees verlaten. 

Karina neemt met pijn in haar hart afscheid. Ze noemt het opzetten van onze nieuwe academie dan ook de mooiste ‘klus’ die ze tot nu toe in haar loopbaan heeft mogen doen. Maar er wacht haar een andere mooie taak. Als lid van het college van bestuur van Rijn IJssel gaat ze in Arnhem een nieuwe uitdaging aan. “Spannend en tegelijk een prachtige kans”, zegt Karina. “Ondanks dat ik Avans en de Associate degrees ga missen, heb ik hier veel zin in.”

Mooie kans
Karina bedankt Avans voor de kans die haar geboden is om de Ad-academie in Den Bosch (en deels in Roosendaal) te mogen opzetten. ”In eerste instantie ben ik vanuit mijn zelfstandig ondernemerschap met een businesscase aan de slag gegaan, vervolgens heb ik de implementatiefase begeleid om de laatste 2,5 jaar als directeur de Avans Academie Associate degrees te leiden. Tot op de dag van vandaag doe ik dit met veel passie en enthousiasme. Gesteund door een team van zeer fijne en betrokken collega’s.”

Wens van Karina
“Ik wil alle relaties bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking de afgelopen jaren. En ik wens de Ad-academie een succesvolle doorgroei."