Dit is de kracht van ons Ad-onderwijs!

Nieuws - 25 juni 2020

Onlangs organiseerden onze studenten een geslaagd event met de Sustainable Development Goals (SDG) als thema. Zij leren door het te doen, want dat is de kracht van ons Ad-ondewijs.

Het event kreeg de naam ‘Under Construction’, bedacht door de studenten. Zij zijn namelijk nog ‘under construction’ als het gaat om hun loopbaan, dus een toepasselijke titel. Het was een extra bijzondere editie omdat dit event voor het eerst online plaatsvond. In totaal hebben 23 studenten van de opleiding Communicatie zich ingezet om dit evenement tot een succes te maken.

Geslaagd event

Met ruim 50 externe gasten die de livestream via Microsoft Teams volgden, was het een geslaagd evenement. Gastspreker Rowan Hordijk (Circles of Future Skills) vertelde over de nieuwe werkelijkheid van werk en de skills die daarbij nodig zijn. En zijn invulling van een duurzaam (zinvol) leven. Na het verhaal van Rowan was het tijd voor een quiz gepresenteerd door studenten:  Hoe duurzaam ben jij en wat weet je van de duurzaamheidsdoelen? Docent Judith Herrewijn hostte het Rad van de Stellingen en ging in gesprek met studenten over duurzaamheid.

Het eerste online evenement was een succes, zien we je bij de volgende editie?