Avans Academie Associate degrees en Flexspecialisten gaan samenwerken

Nieuws - 29 maart 2021

Avans Academie Associate degrees in ’s-Hertogenbosch en Flexspecialisten gaan samenwerken. Flexspecialisten gaat naast de Ad studenten een bijdrage leveren aan de kennis en kunde over talentontwikkeling vanuit de praktijk ook stage- en afstudeerplaatsen aanbieden. 

Avans Academie streeft ernaar om de overgang van onderwijs naar arbeidsmarkt zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Daarvoor ontwikkelt de academie haar opleidingen continu samen met andere bedrijven. Deze manier van samenwerken zorgt ervoor dat de inhoud van de opleidingen maatschappelijk relevant blijft en dat studenten steeds de juiste competenties hebben om als professional succesvol te zijn op de arbeidsmarkt.

Expertise talentontwikkeling
Flexspecialisten gelooft in het ontwikkelen van talent. Al ruim 27 jaar is Flexspecialisten een toonaangevende speler in het verzorgen van flexibel werk voor productiekrachten en logistieke toppers. Vanuit het hoofdkantoor in Oss zorgen ze ervoor dat er iedere dag vele flexkrachten aan het werk zijn bij hun opdrachtgevers, voornamelijk in de sectoren food en logistiek. 

Studenten van de Avans Academie zijn gedurende hun opleiding bezig met vraagstukken uit het werkveld. Flexspecialisten zal de Ad studenten praktijkcasussen aanbieden die op dit moment actueel zijn gerelateerd aan de uitzendbranche en de arbeidsmarkt. Ook zal Flexspecialisten workshops en gastlezingen verzorgen, zodat ze de kennis over beroepsproducten en praktijkervaringen kunnen delen met de Ad studenten. 

Stage- en afstudeerplaatsen studenten
De samenwerking houdt ook in dat Flexspecialisten stage- en afstudeerplaatsen gaat aanbieden op het gebied van Sales, Marketing, Accountmanagement, HR & Recruitment, Financiële Administratie en Facilitair. Avans Academie gaat ‘young potentials’ aanleveren vanuit verschillende opleidingen voor deze stage- en afstudeerplaatsen te vullen. Studenten kunnen hierdoor meer ervaring opdoen en professionaliseren op het gebied van talentontwikkeling.