Avans Academie Associate degrees en Tarkett gaan samenwerken

Nieuws - 17 mei 2021

Avans Academie Associate degrees in ’s-Hertogenbosch en Tarkett gaan samenwerken. Tarkett gaat naast de Ad studenten een bijdrage leveren aan de kennis en kunde over verschillende organisatiedisciplines en duurzaamheid ook stage- en afstudeerplaatsen aanbieden. 

Avans Academie streeft ernaar om de overgang van onderwijs naar arbeidsmarkt zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Daarvoor ontwikkelt de academie haar opleidingen continu samen met andere bedrijven. Deze manier van samenwerken zorgt ervoor dat de inhoud van de opleidingen maatschappelijk relevant blijft en dat studenten steeds de juiste competenties hebben om als professional succesvol te zijn op de arbeidsmarkt.

Expertise in organisatiedisciplines
Tarkett is een internationale marktleider in innovatieve oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding. Al meer dan 140 jaar ontwikkelen ze vloeren van topkwaliteit die niet alleen de wereld om ons heen mooier maakt, maar ook hun visie op natuur en milieu uitdragen. Tarkett gaat een bijdrage leveren aan de kennis en kunde over verschillende organisatiedisciplines, zoals onder andere marketing, finance, logistiek, human resource, management en communicatie. Daarnaast gaat Tarkett ook kennis op het gebied van duurzaamheid in organisaties delen met de studenten in gastlessen.

Studenten van de Avans Academie zijn gedurende hun opleiding bezig met vraagstukken uit het werkveld. De studenten van AAAd werken in opdracht van Tarkett aan diverse projecten, waardoor ze in een authentieke omgeving hun vak leren. Studenten ontwikkelen in deze projecten praktische adviezen en creëren producten die Tarkett kan inzetten.

Stage- en afstudeerplaatsen studenten
De samenwerking houdt ook in dat Tarkett stage- en afstudeerplaatsen gaat aanbieden. Avans Academie gaat studenten aanleveren vanuit verschillende opleidingen voor deze stage- en afstudeerplaatsen te vullen. Studenten kunnen hierdoor meer ervaring opdoen en professionaliseren op het gebied van organisatiedisciplines en duurzaamheid in organisaties.

Beide partijen kijken enorm uit naar deze samenwerking!