INTRO Festival Den Bosch wordt verplaatst!

Nieuws - 26 augustus 2021

Een goede kennismaking met Avans, medestudenten, docenten en de stad is ontzettend belangrijk voor onze studenten. Alle opleidingen en studieverenigingen verzorgen een eigen programma. Voorop staat in ieder geval dat de studenten een warm welkom krijgen.

De introductie-activiteiten vinden plaats vanaf maandag 23 augustus, al wisselt de startdatum per opleiding. Studenten krijgen van hun opleiding bericht over het exacte introductieprogramma.

Op de campus en daarbuiten

De introductie-activiteiten staan in het teken van informeren en kennismaken met studiegenoten, begeleider, de opleidingen en het gebouw. Activiteiten met een sociaal karakter vinden plaats buiten de Avansgebouwen, bijvoorbeeld in de binnenstad van de Avanssteden, op een sportcomplex of in horecagelegenheden.

INTRO Festival Den Bosch wordt verplaatst!

Wat een teleurstellend bericht tijdens de persconferentie van afgelopen vrijdag. Helaas is het duidelijk geworden dat ons INTRO Festival op 2 september in Den Bosch niet door kan gaan onder de ‘normale’ omstandigheden. 

Aangezien we jullie ontzettend graag een super vet festival willen voorschotelen zoals het hoort te zijn, hebben we besloten het festival te verplaatsen naar een later moment dit jaar. 

Welke datum dit gaat worden zijn we nu aan het bekijken en hopen we zo snel mogelijk bekend te kunnen maken. Hou deze website en onze socials in de gaten zodat je als eerste op de hoogte bent!

Heb je tot dusver nog geen uitnodigingsmail ontvangen? Geen zorgen, zodra we de nieuwe datum weten, ontvangt iedereen een nieuwe mail.