Nieuws 24 januari 2023

Jouw mening telt in de Nationale Studenten Enquête!

Avans Hogeschool wil het onderwijs continu verbeteren. En jij kunt ons daarbij helpen. De Nationale Studenten Enquête (NSE) is een jaarlijks onderzoek. Vrijdag 20 januari heb je hiervoor een uitnodiging van Studiekeuze123 op je studentenmail. De korte vragenlijst over je opleiding vul je in 10 minuten zo in op je smartphone. 

 

Alle hogescholen en universiteiten in Nederland doen mee aan de enquête. Door de uitkomsten van de NSE is de tevredenheid van studenten over opleidingen te vergelijken. Dit geeft niet alleen Avansopleidingen handvatten om te verbeteren, maar helpt toekomstige studenten ook bij hun studiekeuze. 

Doe dus mee en maak tegelijk kans op een van de vele prijzen die Studiekeuze123 verloot onder de deelnemers, zoals noise-cancelling headphones en een Macbook Air.  

Afbeelding met tekst    Automatisch gegenereerde beschrijving

Als hogeschool waarderen wij het dat ook jij je mening geeft in de enquête. Een grote deelname maakt de gegevens representatief en dus beter bruikbaar voor opleidingen als meetinstrument. In het najaar vroegen we in de Ambitiemonitor al naar jouw ervaringen als student met de Ambitie van Avans; de antwoorden op de NSE maken het beeld compleet. 

 

De NSE start 20 januari en loopt tot en met 12 maart. De resultaten van de NSE 2023 kun je lezen op de website van Studiekeuze123. 

 

Meer informatie over de NSE is te verkrijgen via https://www.studiekeuze123.nl/nse-afnemers. Voor vragen neem contact op met avansmonitoring.LIC@avans.nl