Eric Zetz

Kartrekker voor het cluster Werkveld met de focus op het verder structuren en uitbouwen van relaties met het werkveld.

"Mijn doel voor zowel het werkveld als voor onze studenten is om de samenwerking meer waardevol te maken en optimaal te laten aansluiten."

Ik ben Eric Zetz en sinds 2016 werkzaam bij de Avans Hogeschool. Mijn start in het onderwijs was bij de bachelor Academie voor Marketing en Business Management in Breda. Met als focus online marketing.

Op basis van mijn 20 jaar ervaring op het gebied van sales, marketing en online heb ik daar de aansluiting verbeterd en het voortouw genomen om andere docenten ook meer online kennis bij te brengen. Gedurende mijn werkende leven voor de start bij Avans heb ik nagenoeg altijd veel ‘gebouwd’. Nieuwe projecten opgepakt of producten en diensten gerealiseerd waarvan de laatste 10 jaar als ondernemer. Deze praktische en bouwende instelling in combinatie met de online kennis was aanleiding om bij de Associate degrees de docentrol bij Marketing management op te pakken. Ik ben gestart om voor het tweede jaar de online specialisatievakken te ontwikkelen. Inmiddels ben ik daar kerndocent.

Naast lid van de Academie Raad ben ik sinds september 2019 verantwoordelijk voor het onderdeel werkveld van de Kennishub. Een terrein waar nog veel mooi werk te verrichten is en de komende jaren in kan worden geïnvesteerd. Een mooie uitdaging en van praktisch grote waarde onze academie. Samen met andere ‘hubbers’ en ook met coördinatoren per opleiding werken we hieraan.

 

Eric Zetz.jpg