Aanmelden

Voor de Ad-opleidingen Accountancy, Bedrijfskunde, Human Resource Management, Informatica, Marketing Management en Small Business en Retail Management kun je je al aanmelden. 
Dit doe je via Studielink door in te loggen met je DigiD. Het aanvragen van een DigiD duurt 5 werkdagen. Houd hier rekening mee. Na je aanmelding nodigen we je uit om een studiekeuzecheck te doen. 

Voor een Associate degree kun je je tot en met 31 augustus 2018 aanmelden. We adviseren je echter om je voor 1 mei 2018 aan te melden. Controleer of je voldoet aan de inschrijvingsvoorwaarden.

Aanmelden nog niet mogelijk 

De Ad’s Built Environment, Communicatie, Engineering, Health & Social Work, Logistiek en Management staan nog niet open in Studielink. Dat betekent dat je je nog niet officieel kunt aanmelden. Deze Associate degrees zijn al wel goedgekeurd door het ministerie van OCW maar moeten in februari/maart nog een kwaliteitstoets doorlopen. 

Laat je gegevens achter  

Laat je gegevens achter als je al weet dat je een van deze opleidingen wilt volgen. Dan brengen wij je op de hoogte als je je echt kunt aanmelden. 

Stappenplan

STAP 1
DigiD aanvragen. 
Dit duurt 5 werkdagen. 

STAP 2
Persoonsgegevens invoeren op studielink.nl

STAP 3
Verzoek tot inschrijving doen op studielink.nl

STAP 4
Studielink stuurt de aanmelding door naar 
Avans Hogeschool. 

STAP 5 
Check op studielink.nl jouw ‘To Do Lijst’.