Privacy Policy

Werkingssfeer. Dit privacystatement is uitsluitend van toepassing op het gebruik van de website van Avans Academie Associate degrees en niet van toepassing op websites die door middel van links met deze website zijn verbonden.

Persoonsgegevens. Avans Academie Associate Degrees gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens en verwerkt deze in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. De verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) is Avans Hogeschool.

De verzamelde gegevens gebruiken we om (potentiële) studenten, relaties en bezoekers op de hoogte te houden van ontwikkelingen. Je gegevens zullen op geen enkele manier beschikbaar worden gesteld aan derden. Ze zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar worden gemaakt.

Cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een website op je computer, tablet of telefoon worden geplaatst. Cookies kunnen je computer, tablet of telefoon of je bestanden niet beschadigen.

Als je de website van Avans Academie Associate degrees bezoekt, plaatsen we functionele cookies. Deze zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Er worden hierbij geen persoonsgegevens verwerkt. We maken ook gebruik van Google Analytics om het gebruik van de website te analyseren. Ook hiervoor plaatsen we cookies. Onder meer om te kunnen zien hoe vaak de website wordt bezocht en via welke browsers. Op basis van deze statistische informatie verbeteren wij continu onze website en passen we deze aan de behoefte van de bezoekers aan. Google Analytics is zo ingesteld dat Avans Academie Associate degrees geen persoonsgegevens van je verwerkt.

De geplaatste cookies kun je zelf verwijderen, omdat deze op je computer, tablet of telefoon zijn opgeslagen. Uitleg hierover vind je meestal onder de Help-functie in de toolbar van je browser.

Wijzigingen. Avans Academie Associate degrees kan altijd wijzigingen aanbrengen in de verwerking van de persoonsgegevens. De gewijzigde verwerking vermelden we in dit privacystatement. Door het raadplegen van dit privacystatement, blijf je op de hoogte van mogelijke wijzigingen.

Vragen. Als je vragen hebt over dit privacystatement, de verwerking van je persoonsgegevens of de website zelf, kun je contact opnemen met Avans Academie Associate degrees via avansacademie@avans.nl.

Disclaimer. Naast dit privacystatement is een disclaimer van toepassing op de website.