Contact

Heb je een vraag over een van onze voltijdopleidingen? Neem dan contact met ons op.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 19:00
Dinsdag 08:00 - 19:00
Woensdag 08:00 - 19:00
Donderdag 08:00 - 19:00
Vrijdag 08:00 - 19:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Team Locatiediensten

Team Locatiediensten beheert de receptie van Avans Academie. Heb je een vraag over facilitaire zaken, ICT of evenement gerelateerde zaken, dan kun je bij Team Locatiediensten terecht.

StudentSupport

Student Support is er voor begeleiding, ontwikkeling en welzijn van de studenten én voor praktische zaken.

Academiebureau

Studenten en docenten kunnen bij het Academiebureau terecht vanaf het moment van inschrijving tot aan het behalen van het diploma. Denk hierbij aan vragen over de toelating, inschrijvingen voor de opleiding in studielink, intake, tentamens, inschrijvingen van toetsen in Osiris, diploma’s en stage & afstuderen.

Academiebureau WhatsApp

Het Academiebureau is niet alleen per mail en telefoon bereikbaar, maar je kunt ook een berichtje sturen via WhatsApp. We proberen hier binnen 24 uur op te reageren.

Examencommissie

Elke Academie heeft een eigen Examencommissie. De Examencommissie ziet erop toe dat kennis, inzicht en vaardigheden valide en betrouwbaar worden getoetst. Studenten kunnen bij de examencommissie terecht met verzoeken voor bijvoorbeeld vrijstellingen en extra kansen, maar ook kan er een klacht ingediend worden indien een student ontevreden is over de gang van zaken m.b.t. een tentamen.

Adres

Bezoekadres
Statenlaan 29-67
5223 LA 's-Hertogenbosch

Postadres
Postbus 90.116
4800 RA  Breda
avansacademie@avans.nl

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

De Avans Academie Associate degrees ligt achter het Centraal Station van ’s-Hertogenbosch. Het is op loopafstand. Bereken je reistijd via 9292.

Auto

Je kunt via Google Maps je route berekenen.