Nico Stuive

Deelnemer cluster Werkveld en docent Marketing bij de Avans Academie Associate degrees.

“Als ik het even niet meer weet doe ik altijd een stapje vooruit, liefst samen...”

Ik ben iemand ben die het leuk en uitdagend vindt om te kijken wat er nog meer mogelijk is dan dat wat er al is. Afgelopen jaren heb ik diverse paden bewandeld, allemaal ten doel om met veel plezier en aandacht voor mezelf en ook anderen ‘nieuwe’ dingen te doen. Te leren, grenzen opzoeken, samen met anderen een stapje vooruit te zetten. 

In 2018 ben ik begonnen als docent: een jaar met veel nieuwe indrukken, nieuwe inzichten en ervaringen. Dat ik mijn kennis van en ervaring in de praktijk zou kunnen inzetten in het onderwijs, daarvan was ik wel overtuigd.  Wat vooral een nieuw inzicht was voor mij, is dat naast het docentschap, binnen de Avans/AAAd nog veel te doen is, waarbij ik ook een rol kan spelen. Ik heb gedurende de afgelopen jaren veel bewondering gekregen voor mijn collega’s die allemaal op hun eigen manier bijdragen aan het betrekken van het werkveld ten dienste van onze opleiding en studenten. 

De laatste 13 jaar heb ik me zeer specifiek gericht op online marketing en alle disciplines die daarbij horen. Daarvoor heb ik ruim 20 jaar in diverse marketing/communicatie/reclame functies gewerkt, zowel strategisch, tactisch als operationeel.

Ik ben een bouwer en geloof dat de beste resultaten ontstaan in een omgeving waar vertrouwen en openheid wordt gecreëerd. Genoeg uitdagingen voor het onderdeel werkveld binnen de Kennishub. En vooral dit samen te doen met mijn collega’s geeft mij veel energie.

Nico Stuive.png