Sandra Doeze Jager

Deelnemer en aanjager van de Kennishub

"Ik ben verantwoordelijk voor de 3 clusters: Onderwijs, Werkveld en Onderzoek"

Mijn naam is Sandra Doeze Jager, ik vorm samen met 3 anderen het management van de Avans Academie Associate degrees en ik ben actief op het snijvlak van duurzaamheid en wendbaarheid: People & Sustainability (duurzame inzetbaarheid, artificiële Intelligentie en zelfsturende teams). Na jarenlang in de commercie gezeten te hebben en de 'assessmentwereld' door en door te kennen, besloot ik om in 2014 definitief het onderwijs in te gaan. 

Mijn expertise beslaat vooral de drijfveren voor duurzaam wendbaarheidsgedrag en de vertaling hiervan naar communicatie, psychologische en HR-activiteiten en -modellen. Dit sluit aan bij mijn psychologie-, communicatie- en personeelswetenschapsachtergrond. Mijn interesse gaat daarbij vooral uit naar de persoonlijke motieven, talenten en competenties om in je werkende leven succesvol te kunnen blijven verduurzamen.

Ik participeer in landelijke onderzoeken naar duurzame impactvolle afstudeerwerkstukken, actie-onderzoek in de Associate degree en de relatie tussen coaching & begeleiding en studiesucces. Ook onderzoek ik de voorwaarden voor 'Sustainable People'. Mijn uiteindelijke doel is om organisaties te begeleiden naar duurzaamheid in bedrijfsvoering, mens en een continu veranderende werkomgeving. Ik startte in december 2013 mijn promotie-onderzoek en promoveerde in december 2017 op proactieve en adaptieve wendbaarheid bij medewerkers aan de Erasmus universiteit.

Profielfoto Sandra2.PNG