Nieuws 14 maart 2024

Summer Rous genomineerd als Ad-talent 2024

Summer is genomineerd als Ad talent voor de landelijke Ad Talent Awards. Op 19 april 2024 zullen er twee Ad talenten benoemd worden tot nationale ambassadeurs van het Ad-onderwijs. Wij hopen natuurlijk dat dat onze eigen Summer wordt!

Wie is Summer?

"Mijn naam is Summer Rous. Ik ben 19 jaar, woon in Oudenbosch en zit in het tweede jaar van de opleiding Ad Communicatie bij de Avans Academie. Ik vind het prettig om praktisch opgeleid te worden en mijn creativiteit te ontwikkelen. Schrijven én vormgeven, voor echte opdrachtgevers, vind ik het leukst. Mijn motto is: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Ik leer het liefst door te doen. We werken veel samen in groepjes. Ondanks dat ik de jongste van de klas ben, neem ik graag het voortouw en probeer anderen te enthousiasmeren. Ik help vaak mee op de open dag van mijn opleiding. Inmiddels heb ik de taak van mijn docenten overgenomen en geef ik de voorlichtingspresentaties. 

 

Naast mijn studie word ik blij van mijn vrijwilligerswerk op een zorgboerderij, waar ik ook mijn creativiteit goed kwijt kan. De ouderen met dementie vinden het erg gezellig als ik er ben. Ik moet wel toegeven dat een potje memory spelen niet hun beste idee was. Op vrijdagavond ben ik op het basketbalveld te vinden als trainercoach. Ook het weekend staat in het teken van spelen, coachen en aanmoedigen. 

 

Als klein meisje had ik de droom om tattoo artist te worden (iets wat mensen niet meteen bij mij zullen denken). Uiteindelijk hoop ik het tatoeëren te kunnen combineren met een toffe baan in de communicatie. Je weet nooit wat er op je pad komt!" Na het behalen van mijn Ad-diploma ga ik een aantal weken in het buitenland vrijwilligerswerk doen. Na de zomer start ik aan de deeltijd bacheloropleiding Communicatie bij Avans in Breda. Al moet ik toegeven dat ik de Academie wel een beetje zal gaan missen."

Waarom hebben jullie Summer genomineerd?

"Wij nomineren student Summer Rous voor de Ad Talent Award 2024. Summer is met haar 19 jaar één van de jongste studenten van de opleiding Ad Communicatie, maar daar merk je niks van! Summer is een student met enorm veel talent en die weet wat ze wil. Ze wilde eigenlijk tattoo artist worden, maar daar is geen opleiding voor. Bij Ad Communicatie hoopt ze haar creativiteit verder te ontwikkelen. We kennen Summer als iemand die energie heeft voor 10, altijd positief is en opdrachtgevers weet te verrassen met haar creatieve ideeën. Ze is altijd bereid om te werken aan zichzelf. Ze is proactief, wil oefenen, wil feedback, wil leren. Ze levert net dat beetje meer. Altijd wat extra. Er kan regelmatig een 10 worden uitgedeeld voor Summer. Ze gaat een uitdagende stage aan bij het Ministerie van Defensie en ze is bereid om daar veel voor te reizen. Het gaat haar veel extra tijd kosten, maar alles om een stageplek te hebben waar ze kan leren. Ze staat altijd klaar voor studenten, docenten en de MarComafdeling van de Avans Academie Associate degrees. Ze is betrouwbaar, afspraak = afspraak en heeft een zeer goed werkethos. En dat allemaal voor een 19-jarige. Hoeveel potentie kan een studente hebben? 

 

Kenmerkend voor Summer: Summer heeft nog geen open dag of proefstudeermiddag overgeslagen en geeft inmiddels zélf de voorlichtingspresentaties, want dat kan ze veel beter dan de docenten." 

 

- Tess Beekman en Eugenie Mion, docenten Ad Communicatie, Avans Academie Associate degrees 

 

Duim je mee voor Summer? Wij zijn hoe dan ook trots op haar!  

 

bron: https://www.deassociatedegree.nl/ad-talent-award-2024/summer-rous/