Studenten over de Ad Communicatie

Kirsty en Christy

'Hoe meer je probeert, hoe beter het eindresultaat wordt.'

Tweedejaarstudenten Christy van Crey en Kirsty Jongeneel liepen 10 weken stage bij De Waardenmakers in Den Bosch. Hun opdracht: het organiseren van een debatcafé. Lees hier hun ervaringen.

Christy
Het debatcafé moest deelnemers aan het denken zetten over circulair bouwen. En dat is gelukt! We hadden veel interessante sprekers waardoor het debat lekker liep. Kirsty en ik hadden al ervaring in het organiseren van evenementen dus we wisten wat er van ons verwacht werd. En eerder dit jaar hielpen we ook al mee met de officiële opening van De Waardenmakers. Hierdoor wisten we welke punten we mee moesten nemen voor het organiseren van het debatcafé. Het was een geslaagde stage, waarbij we veel hebben geleerd.

Kirsty
De Waardenmakers is een fijne stageplek. Er hangt een goede en gezellige sfeer. Achteraf gezien was het ook heel fijn dat er meer stagiairs rondliepen. Door de flexplekken in het gebouw konden we die ook makkelijk opzoeken om ervaringen uit te wisselen. En omdat iedereen weer een eigen kijk heeft op de dingen, hebben we veel van elkaar geleerd. Verder heb ik veel kunnen oefenen in het schrijven van teksten. Op dat gebied voel ik me nu een stuk zekerder.

Kirsty en Christy Communicatie.jpg

Tip
Als je ergens mee zit of denkt dat er iets beter kan, kun je dit hier gewoon zeggen. Dat zorgt uiteindelijk alleen maar voor een betere werksfeer. De WaardenMakers staan altijd open voor nieuwe ideeën en gaan hier ook zeker mee aan de slag. Ze vinden het belangrijk om dingen uit te proberen. Werkt het niet? Probeer dan iets anders. Hoe meer je probeert, hoe beter het eindresultaat wordt.

Over De Waardenmakers
De WaardenMakers is een broedplaats voor maatschappelijke uitdagingen in Brabant. Ze voegen waarden toe aan concrete initiatieven en ze dragen bij aan nieuwe waarden over hoe we omgaan met onze omgeving. Ze gaan voor slimme oplossingen voor urgente uitdagingen. Thema’s die voorbijkomen zijn: energietransitie, behoud van erfgoed en kwaliteit van onze omgeving. De WaardenMakers werken samen met onderwijs, overheden, ondernemers en organisaties aan een mooi, toekomstbestendig en duurzaam Brabant.