Studiekosten Associate degree

Je wilt graag starten met een Associate degree opleiding, maar wilt eerst weten wat het kost om bij ons te studeren. Je betaalt het wettelijke collegegeld dat elk jaar wordt vastgesteld door het ministerie. Of het instellingscollegegeld, dat jaarlijks wordt vastgesteld door Avans Academie. Investeer in je toekomst met een Associate degree!

Wettelijk collegegeld

Voor 2024-2025 is het wettelijk collegegeld voor een voltijdopleiding bij Avans Academie Associate degrees is € 2.530,-. 

Instellingscollegegeld

Niet iedereen komt in aanmerking voor het wettelijk collegegeld. Je moet aan enkele voorwaarden voldoen. Heb je al een bachelor afgerond? Dan kan dat ook gevolgen hebben voor je collegegeld. Als je niet aan de voorwaarden voldoet, dan betaal je het instellingstarief. De hoogte hiervan voor studiejaar 2024-2025 is € 9.290,-. Check volledigheidshalve de collegegeldmeter

Andere studiekosten

Naast collegegeld betaal je voor boeken en ander lesmateriaal. Een laptop is vaak handig, maar niet altijd verplicht. Na je aanmelding ontvang je van ons een boekenlijst met benodigd materiaal.

Meer informatie over studiekosten vind je hier. Kom je er niet uit?
Neem gerust contact met ons op.