Kosten Associate degree

Je wilt graag starten met een Associate degree opleiding, maar wilt eerst weten wat het kost om bij ons te studeren. Op deze pagina vind je informatie over het collegegeld en andere kosten. Investeer in je toekomst met een Associate degree!

Wettelijk collegegeld

Als je studeert aan de Avans Academie Associate degrees dan betaal je per studiejaar je collegegeld. Voor studiejaar 2021-2022 geldt dat je 50% korting krijgt op het wettelijk collegegeld in verband met de coronamaatregelen. Voor eerstejaars geldt een extra halvering van het collegeld. Check hier of jij daarvoor in aanmerking komt.

Wettelijk collegegeld: €1.084
Eerstejaars collegeld: €542

Instellingscollegegeld


Niet iedereen komt in aanmerking voor het wettelijk collegegeld. Je moet aan enkele voorwaarden voldoen. Heb je al een bachelor afgerond? Dan kan dat ook gevolgen hebben voor je collegegeld. Als je niet aan de voorwaarden voldoet, dan betaal je het instellingstarief. De hoogte hiervan voor studiejaar 2021-2022 is €7.212.

Andere studiekosten

Naast collegegeld betaal je voor boeken en ander lesmateriaal. Een laptop is vaak handig, maar niet altijd verplicht. Kijk welke boeken voor welke opleiding besteld moeten worden op Studystore.

Neem contact met ons op als je vragen hebt.

AAAd-LocatieDenBosch.jpg