Avans Academie Associate degrees en Van den Broek & Partners gaan samenwerken

Nieuws - 15 maart 2021

Avans Academie Associate degrees in ’s-Hertogenbosch en Van den Broek & Partners gaan samenwerken. Van den Broek & Partners gaat naast het bijdragen aan de kennis en kunde over diverse HR-tools, trends en ontwikkelingen aan de Ad HRM studenten ook stage-, onderzoek- en afstudeerplaatsen aanbieden.

Avans Academie Associate degrees streeft ernaar om de overgang van onderwijs naar arbeidsmarkt zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Daarvoor ontwikkelt de academie haar opleidingen continu samen met andere bedrijven. Deze manier van samenwerken zorgt ervoor dat de inhoud van de opleidingen maatschappelijk relevant blijft en dat studenten steeds de juiste competenties hebben om als professional succesvol te zijn op de arbeidsmarkt.

Expertise in het HR-vakgebied

Van den Broek & Partners is dé HR Partner-specialist in het ontwikkelen van Human Talent. Hun dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het werken met passie aan de missie: het optimaal benutten van talent en daardoor organisatie succesvoller maken.

 “Laat mensen doen waar ze goed in zijn en daarin beter worden.” - Rob Severens

Van den Broek & Partners gaat de Ad HRM studenten voorzien van verschillende masterclasses, gastcolleges en onderzoeksprojecten. Zo blijven de studenten up to date van alle trends, tools en ontwikkelingen binnen het HR-vakgebied en worden ze klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. Van den Broek & Partners staat stevig in de markt en weet goed wat er speelt

Stage, onderzoek- en afstudeerplaatsen voor studenten

Ad studenten hebben veel expertise op het gebied van strategie, modellen en systemen. Ze zijn na twee jaar al op hbo-niveau inzetbaar als volwaardig professional. Door het grote netwerk Van den Broek & Partners is het ook mogelijk dat stagiaires bij andere bedrijven worden geplaatst.

Beide partijen kijken enorm uit naar deze samenwerking!