Keuzedeel Voorbereiding hbo

Heb jij gekozen voor het Keuzedeel Voorbereiding hbo? Neem dan deel aan het programma bij Avans Academie Associate degrees en ervaar hoe het is om te studeren aan het hbo. In 5 bijeenkomsten krijg jij een beter beeld van onze tweejarige hbo-opleidingen en rond jij jouw keuzedeel af.

Tijdens het programma werk je samen in projectgroepen aan een casus of product binnen het domein van jouw keuze. De uitwerkingen van de opdrachten kun je gebruiken als input voor het samenstellen van je portfolio voor het Keuzedeel Voorbereiding hbo.

Het programma start met een algemene uitleg over het Ad-onderwijs, een rondleiding en uitleg over de rest van het programma. Ook maak je op hoofdlijnen kennis met al onze opleidingen en ga je meekijken bij twee opleidingen. Het hele programma wordt uiteindelijk afgesloten met een eindpresentatie.

Aanmelden voor dit jaar kan helaas niet meer. Wil je op de hoogte blijven voor volgend jaar? Neem dan contact op met Lea Goedhart, adviseur aansluiting mbo Avans Academie Associate degrees, via [email protected] of 06-47151699

Data Keuzedeel Voorbereiding hbo

  • vrijdag 24 november 2023 
  • vrijdag 8 december 2023 
  • vrijdag 15 december 2023 
  • vrijdag 12 januari 2024 
  • vrijdag 19 januari 2024 

 

 

Belangrijke informatie

Voor wie?

Voor wie?

Het voorbereidingsprogramma hbo is bedoeld voor mbo-studenten die een vervolgopleiding aan een Associate degree-opleiding (Ad-opleiding) overwegen en richt zich voornamelijk op kennismaken met het studeren aan een Ad-opleiding en met de inhoud van een Ad-opleiding. De bijeenkomsten worden verzorgd door Ad-docenten en studenten. 

Wanneer?

Wanneer?

Het programma voor het keuzedeel Voorbereiding hbo start eind november en is in januari afgerond. De bijeenkomsten zijn op vrijdagochtend van 09.00 -12.00 uur. 

Data bijeenkomsten 

  • vrijdag 24 november 2023 
  • vrijdag 8 december 2023 
  • vrijdag 15 december 2023 
  • vrijdag 12 januari 2024 
  • vrijdag 19 januari 2024 

Aanmelden

Aanmelden

Inschrijven voor dit programma is helaas niet meer mogelijk. Wil je op de hoogte gehouden worden? Neem dan gerust contact op met Lea Goedhart, adviseur aansluiting mbo Avans Academie Associate degrees, via [email protected] of 06-47151699

 

Domeinen

Domein AAAd-opleidingen die in dit domein vallen 
Economie Finance, Ondernemen, Bedrijfskunde en Marketing 
Techniek Built Environment, Informatica, Engineering en Logistiek 
Zorg Health & Social Work (HSW) en Zorg & Veiligheid 
Zakelijke
dienstverlening
Management, Communicatie en Human Resource Management (HRM)