Online studiekeuze Associate degrees Den Bosch

Al aan het nadenken over een studie na je mbo-opleiding of havo? Hier kun je je alvast online oriënteren.

We verwelkomen je graag tijdens onze (online) Open dagen en avonden. Houd onze agenda in de gaten. Ook kun je whatsappen met het Academiebureau of de Studenten Informatiebalie

Past een Ad bij jou?

Een Associate degree is een hele slimme keuze voor mbo'ers die door willen studeren. Maar ook de praktisch ingestelde havo-leerling past goed op een Ad-opleiding. Je volgt 2 jaar lang een praktijkgerichte opleiding. Als je afgestudeerd bent, heb je een wettelijk erkend hbo-diploma in the pocket! Je kunt zo de arbeidsmarkt op in functies waar je hbo-niveau voor nodig hebt. Liever doorstuderen? Kan ook. Je stroomt zo door naar een verwante hbo-bachelor.

Check of je matcht met een Ad

  • Je hebt een mbo 4-, havo- of vwo-diploma of je bent ouder dan 21.
  • Je houdt van praktisch onderwijs.
  • Je bent gefocust, enthousiast en werklustig.
  • Je wilt graag een baan op hbo-niveau.
  • Je wilt doorstuderen, maar nog 4 jaar zie je niet zitten.
  • Je leert het liefst in de praktijk, door zelf aan de slag te gaan.

Kom proefstuderen!

Je hebt zo'n beetje het hele internet afgespeurd en je weet voor 99% zeker welke opleiding je wilt gaan doen. Op zoek naar die laatste 1% die je keuze bevestigt? Kom dan proefstuderen!

Bekijk alvast de presentaties

Tijdens een online Open dag vertelt een docent meer over de opleiding aan de hand van onderstaande presentaties. Bekijk alvast de opleiding van jouw keuze, zodat je tijdens de presentatie gericht vragen kunt stellen. 

Neem een kijkje in ons gebouw

Avans Academie Associate degrees is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Een bruisende studentenstad waar je een onvergetelijke tijd gaat beleven. In ons prachtige gebouw vind je zowel open als gesloten klaslokalen, een gezellige kantine en fijne werkplekken waar je in alle rust aan opdrachten kunt werken. 

Hoe kies je een studie?

Een studiekeuze maken is sowieso al lastig. Er zijn zo veel mogelijkheden! En in deze tijd is het nog lastiger. Je kunt niet naar open dagen om de sfeer te proeven. En ook een dagje meelopen bij een opleiding zit er nog even niet in. Hoe maak je dan een goede studiekeuze? Wij vertellen het je in dit stappenplan.

Voor ouders

Uw kind gaat een studie kiezen! Dat roept vast en zeker ook vragen op bij u als ouder. En in deze bijzondere tijd heeft uw kind misschien extra behoefte aan uw hulp bij de studiekeuze. Uw zoon of dochter kan namelijk niet een dagje meelopen of bij ons rondkijken om de sfeer te proeven. Dan is het handig dat u als ouder goed op de hoogte bent. Neem dus vooral een kijkje op onze pagina voor ouders

Blijf op de hoogte

Laat je gegevens achter en wij houden je per mail op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Vul het formulier in

Vragen?

Algemene vragen
Whatsapp / bel naar 088 - 525 83 32. Of mail avansacademie@avans.nl.

Informatie over huisvesting, inschrijven en collegegeldbetaling
Whatsapp / bel naar 088 - 525 75 50.